Fixa med belysningen på hojen

Belysningen på hojen är viktig och måste fungera i alla lägen. Förutom att det är ett måste i lagen så underlättar det i mörker för dig som kör. När du servar din pärla är det även bra att gå igenom de olika fästena exempelvis till blinkers. Det är viktigt att gå igenom allt innan du åker ut och kör. Tvätta av hojen ordentligt även om den stått övertäckt i ett garage.

Tänk på din säkerhet

Du behöver testa så att lamporna fungerar och byta ut dem vid behov. Tänk även på lampornas kvalitet och styrka så att du syns i mörkret, det är därför smart att satsa på en bra lampa med rätt ljusstyrka. Det går lätt och smidigt att beställa via nätet idag så lägg din beställning online för smidighetens skull.

Byt ut det gamla som är slitet

Ersätt det som är slitet även hjälmen och annan utrustning kan behövas bytas ut om det är för gammalt. Det är tryggare när allt är i toppskick och behöver oftast inte vara verken för dyrt eller krångligt att byta ut. Det går lätt att söka fram manualer och annan vägledning genom nätet när då du söker efter ditt fordon och lampmodell. Du kan även hitta information och tips genom sociala medier.